Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Parijs Vergroot kaart

Vakantiehuis huren in Parijs? Op citytrip naar Parijs of je vakantie hier doorbrengen? Wij geven een overzicht van vakantiehuizen Parijs te huur en dit rechtstreeks met de eigenaar van het vakantiehuis.

Verblijven in Parijs

Parijs, is niet enkel de hoofdstad, economische en logistieke hart van Frankrijk, maar ook de hoofdstad van de romantiek. De stad diende reeds voor vele films als decor en het beeld van de Eiffeltoren is bij vrijwel iedereen ingeprent.

Het is een stad die grote aantallen en vele soorten bezoekers lokt. Er zijn vele bezienswaardigheden en dankzij de uitstekende metrolijnen zijn deze vlot bereikbaar. Binnenin de stad zijn er grote verschillen tussen de wijken. Het aanbod van kledijwinkels en restaurants varieert van zeer chique tot studentenoord.

Parijs bezienswaardigheden

Vind een vakantiehuis in Parijs via thema

Vakantiehuizen met zwembad in Parijs

zwembadVerblijf in een vakantiehuis in de Parijs met zwembad en beleef écht waterplezier op vakantie. Kies een privézwembad of een gedeeld zwembad aan of dichtbij uw vakantiehuis. Een eigen zwembad op vakantie in Parijs is pure luxe. Een zwembad met glijbaan maakt het voor de kinderen onvergetelijk.

Kindvriendelijke vakantiehuizen Parijs

speeltuinVerblijf in een kindvriendelijk vakantiehuis in de Parijs en laat baby's, kleine kinderen en grote kinderen gieten van hun verblijf. Kies vakantiehuizen voor kinderen met een omheining rond de tuin, speeltuin, speeltoestellen, omheind zwembad enz... Voor de baby's en kleine kinderen is een kinderbed en kinderstoel ook handig.

Vakantiehuizen met draadloos internet in Parijs

wifiVerblijf in een vakantiehuis Parijs met internet en blijf op de hoogte van het nieuws op het thuisfront. Dankzij een gratis wifi netwerk in het vakantiehuis kunt u het nieuws lezen, e-mail controleren en alle bezienswaardigheden in de regio opzoeken op uw laptop, tablet of smartphone. Vind hier vakantiehuizen met gratis draadloos internet.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen Parijs

hondVerblijven in een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Parijs is leuk omdat onze viervoeters welkom zijn. Katten en honden zijn welkom tijdens de vakantie in Parijs. Sommige vakantiehuizen zijn gelegen bij een bos of meer waar je met de hond kan wandelen of ravotten. Sommige verblijven zijn voorzien van een kennel voor je trouwe vriend.

Luxe vakantiehuizen Parijs

luxeWie houd van een luxe vakantiehuis in Parijs vind hier zijn gading. De verblijven zijn voorzien van extra's zoals jacuzzi, sauna, fitnesstoestellen, wellness... kortom vakantiehuizen dewelke te huur staan in een hogere prijsklasse. Verblijf als een luxekoning of luxekoningin in de hoofdstad van Frankrijk.

Vakantiehuizen Parijs dichtbij shopping

shoppingWie houd van vakantiehuizen dichtbij winkels in Parijs moet zeker in deze vakantiehuis verblijven en vind hier zeker zijn gading. Shop till you drop... winkelen in Parijs moet je echt doen.

Vakantiehuizen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op RelaxHomes.com alle vakantiehuizen te huur.